woensdag 22 mei 2013

Leuke post is zoveel leuker & snif snif ..... & 3e lintje!!!

Echte post is zoveel leuker.... !! En dat is het ook. Wat een vrolijke envelop viel er vandaag op de mat. Ik had een bestelling gedaan bij Moosmade... daar hebben ze ontzettend leuke stempels en nog eens met korting. Daarbij kon ik het niet laten om andere leuke stuff te bestellen.
Toen ik de envelop openmaakte zaten er drie cadeautjes in. Tenminste daar leek het wel op. Kijk eens hoe leuk alles ingepakt is... echt superleuk om uit te pakken natuurlijk!! Daar wordt je weer helemaal blij van. Dus vanmiddag lekker aan de slag met de stempel en tags. En de stempel 'bedankt' kreeg ik er nog eens gratis bij :)
Snif....snif
Hebben jullie het ook al gelezen? Snail-mail.nl gaat stoppen met hun site.... Niet leuk!! Echt het is zo'n heerlijke site om te lezen, te kijken, te delen... daar wordt ik elke keer weer blij van. Helaas moet Deirdre stoppen omdat ze er geen genoeg tijd voor heeft. Dat is natuurlijk heel spijtig voor haar, maar ze mag er ook heel trots op zijn. Super bedankt voor al die leuke momenten, berichtjes etc etc!!! 


 #trots
Oh wat was ik weer trots op Sander. Hij zei zaterdag voor de zwemles.. ik ga mijn derde lintje halen!! Nou, dan moet je wel laten zien dat je zonder pakje kan zwemmen... en hij deed alles supergoed. Hij ging zelfs 4 keer achter elkaar door het gat heen. En bij de vierde keer door het gat plakte de meester een lintje op zijn wang... hoe leuk!!  Wat was ik trots!! Echt super gedaan Sander!!


1 opmerking:

* Made by Haakjuffie * zei

Wauw, wat een fijne post, daar word je happy van!
En wat goed zeg van je kanjer! Ben trots xxx