vrijdag 11 september 2009

Jillibean Soup Challenge # Guest Designer

Jillibean Soup heeft een challenge op hun blog staan. Je kan kans maken 1 van de 12 Guest Designers te worden!!! Hoe gaaf is dat?! Voor de challenge moet je 2 lay-outs en 2 kaartjes of andere creaties maken. Van 2 projecten moet je met hun producten werken zodat ze kunnen zien hoe je daarmee werkt. Na de challenge ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ik had net het nieuwe kerstpapier van ze in huis dus dat kwam mooi uit!! Dit kaartje vind ik zelf helemaal gaaf..... 'Baby it's cold outside!'
Ik heb de vogeltjes dus maar een beetje warm aangekleed met een dikke muts en sjaal..... hihi.

En dan heb ik een geldenvelop gemaakt, had ik al eens eerder gemaakt en dat was een succes. Vind het erg leuk om te maken.... nog leuke om te geven.

Hierbij de eerste lay-out. Heb gebruik gemaakt van een foto die al een tijdje lag om een lay-out mee te maken. Een foto van mn neefje en nichtje.

En hier dan de tweede lay-out en laatste creatie die ik voor de challenge heb ingezonden. Het is een lay-out die ik al had liggen en die 1 van mijn favorieten is. Zo laat ik ze zien hoe ik met andere papierlijnen werk....

Dan heb ik nog maar 1 ding te zeggen: WISH ME LUCK!!!

4 opmerkingen:

Karin zei

Je hebt leuke dingen gemaakt voor de challenge! Ik zal voor je duimen!!

sam zei

vind t allemaal mooi, vooral je kaartje vind ik super! groetjes sam

Angelique zei

Leuke kaartjes en layouts heb je gemaakt. Heel veel succes en ik zal voor je duimen.

Groetjes Angelique

Wendy Schoonhoven zei

O wauw, wat een gave projecten zeg...ik wilde ook insturen maar ik denk dat ik me nog maar een keertje bedenk....Succes in ieder geval, groetjes, Wendy.