dinsdag 30 september 2008

Gestopt als designteamlid bij DDCC

Ik ben gestopt als designteamlid bij Dutch Dare Card Challenge. De reden is dat ik er domweg gewoon te weinig tijd voor heb. Het zal velen bekend klinken maar het moet wel leuk blijven. En iedere week een nieuwe kaart met opdracht maken was voor mij teveel. Ik vind het best jammer maar wat niet gaat, gaat niet. Karin, bedankt en heel veel succes met je diverse sites!! Ga zo door!

Aankopen.....

Ik moet jullie nog mijn aankopen laten zien. Vorige week ben ik bij Scrapware in Hillegom geweest. Leuk hoor weer eens een andere winkel te zien. En wat heeft ze veeeeeeel!!! Echt weer leuke dingen gezien maar volgens mij heb ik me toch nog wel ingehouden.... Vooral de Droplets, het vlinderstempeltje en de velvet flock vind ik helemaal leuk. Met de flock heb ik al gespeeld...errug leuk spul is dat zeg!! En ik heb nog een handige tool gekocht van making memories. Het is een houdertje voor stukjes foam om mee te verven. Eerst gebruikte ik die houten stokjes met foam erop maar die zijn zo verdwenen. Hier heb ik voorlopig genoeg van en je kan gewoon navulling kopen. Echt superhandig!

En afgelopen zaterdag was de make&takedag van Scraptacular hier in Leimuiden. Tuurlijk moest ik daar even kijken, al had ik weinig tijd. Ik heb dus ook niet de make&take gedaan. Maar ik heb nog wel even de demo van de glimmermist gezien (Mayamist van Mayaroad). En ik heb twee flesjes gekocht waar je gratis chipboardfiguurtjes bij kreeg. Altijd leuk!!

maandag 29 september 2008

SWAT oktober

Jeetje het is alweer bijna het einde van de maand. Ja, het is gewoon al bijna oktober!! Pfff, september is omgevlogen. Komt ook door onze vakantie(s) natuurlijk. Maar ik kom eigenlijk tijd tekort. En vooral op het gebied van scrappen kom ik naar mijn idee tijd tekort. Ik heb zoveel wat ik nog wil doen of nog wil afmaken maar het lukt me gewoon niet. En dan moet ik eerst maar eens m'n scrapkamer opruimen..... wat een chaos zeg. Maar dat staat voor vrijdagmiddag in de planning. David nog even lief aankijken om een paar planken op te hangen, dan ben ik helemaal blij!!
Maar het is dus bijna begin van een nieuwe maand. Dat betekend nieuwe SWAT (Scrap with a twist) uitdaging :) Dus vanavond ben ik aan de scrap gegaan en heb het lootje gemaakt! Joepieeeeeeeee..... Hier een sneak van het lootje. Vanaf 1 oktober staat hij op het blog van SWAT en natuurlijk hier op mijn eigen blog. Bedankt weer voor het kijken!

dinsdag 23 september 2008

Cadeautje van SAG

Wat een verrassing zeg! Er is vandaag een pakketje bezorgd van de SAG (Scrap-a-Ganza). Ik had me al vroeg ingeschreven en zou dan een cadeautje ontvangen. Had er niet meer aan gedacht en daarom was de verrassing ook zo groot. Het is gewoon een minitote in de kleur bruin/rose. Echt superleuk!!!

zondag 21 september 2008

Jan Smit

Gisteravond naar een optreden van Jan Smit geweest. Dat was echt feest! Vind dat hij wel leuke liedjes maakt en vooral ook lekkere feestnummers. In het voorprogramma waren ook de 3 J's. Die waren ook erg leuk. Jan Keizer (ja, alle Jannen uit Volendam waren in de Vennep) was er ook, maar dat vond ik wat minder. Ben met Jan Smit nog even vooraan gaan staan en dat is wel feest hoor. Het was geslaagd dus!!

donderdag 18 september 2008

Sprookjesweekend was superleuk!!

Afgelopen weekend zijn we een weekendje naar de Sprookjescamping geweest. Het was echt superleuk. Alles is gericht op kinderen. We zijn vrijdag de camping opgereden en er zondag pas weer afgegaan. Er is zoveel te zien en te beleven.... zwembad, heel veel speelplaatsen met mooi toestellen, springkussen, kasteelrestaurant, theater, knutselen en nog veel meer. We hadden ook nog eens heel mooi weer dus het was zeer geslaagd. Hier gaan we zeker nog een keer naar toe.
Posted by Picasa

zondag 7 september 2008



Hierbij nog even een fotocollage van onze vakantie.... zoals jullie zien hebben we ons prima vermaakt!! Volgend jaar weer!! Als je de foto's groter wilt bekijken moet je er even op klikken ;)
Posted by Picasa

Scrap-a-Ganza

Joepieeeee, ik heb me ingeschreven voor de Scrap-a Ganza!! Ik ga op zaterdag 15 november en volg dan 3 workshops. (A flower for everyday gegeven door Lucy Folch, Joker's Wild gegeven door Karen Burniston !! en Bottles Up gegeven door Michelle van Etten). De vorige editie twijfelde ik nog steeds en ben dus niet geweest. Nu ga ik voor het eerst en kijk er nu al naar uit!

dinsdag 2 september 2008

We vermaken ons uitstekend!!!

Helaas kan ik jullie geen foto´s laten zien. Maar we vermaken ons prima hier op vakantie in Borger. Er is hier gewoon zoveel te doen dat we echt tijd tekort komen. Van het weekend was het natuurlijk super met dat mooie weer. Lekker aan het strandje gezeten. Sacha en Sander vermaken zich daar uitstekend! En wij dan natuurlijk ook hihi. Gisteren zijn we naar dierenpark Emmen geweest. Supermooie dierentuin zeg. We zijn er bijna een hele dag geweest. Top! Vandaag nog wezen winkel in Emmen. Wat een winkels zeg, daar kan je ook wel een dag rondlopen. Nog leuke kleren voor de kids gekocht. Ook nog in de houtduif geweest. Een winkel met (bijna) alleen maar houtartikelen. Echt jum jum was dat, telkens zag je weer iets nieuws en leuks staan.
Helaas nog maar twee dagen en dan alweer naar huis.... Het weer valt ons nog steeds mee. Vanavond is het hier pas gaan regenen, verder is de temperatuur prima. Groetjes allemaal weer!!