dinsdag 30 september 2008

Aankopen.....

Ik moet jullie nog mijn aankopen laten zien. Vorige week ben ik bij Scrapware in Hillegom geweest. Leuk hoor weer eens een andere winkel te zien. En wat heeft ze veeeeeeel!!! Echt weer leuke dingen gezien maar volgens mij heb ik me toch nog wel ingehouden.... Vooral de Droplets, het vlinderstempeltje en de velvet flock vind ik helemaal leuk. Met de flock heb ik al gespeeld...errug leuk spul is dat zeg!! En ik heb nog een handige tool gekocht van making memories. Het is een houdertje voor stukjes foam om mee te verven. Eerst gebruikte ik die houten stokjes met foam erop maar die zijn zo verdwenen. Hier heb ik voorlopig genoeg van en je kan gewoon navulling kopen. Echt superhandig!

En afgelopen zaterdag was de make&takedag van Scraptacular hier in Leimuiden. Tuurlijk moest ik daar even kijken, al had ik weinig tijd. Ik heb dus ook niet de make&take gedaan. Maar ik heb nog wel even de demo van de glimmermist gezien (Mayamist van Mayaroad). En ik heb twee flesjes gekocht waar je gratis chipboardfiguurtjes bij kreeg. Altijd leuk!!

3 opmerkingen:

Petra zei

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Leuk om je even gezien te hebben bij Scraptacular, jammer dat je geen tijd had voor de make en take...
groetjes Petra

Martine zei

Wat een heerlijke spullen heb je weer gekocht Claudia! En leuk om je op de valreep nog even gezien te hebben bij Scraptacular. Enne.. je nieuwe haar staat je goed :)

Groetjes, Martine

Frumpies world zei

Wat een leuke aankopen heb je gedaan zeg...veel plezier ermee.xxxWendy.