zondag 12 oktober 2008

SA Forumdag!!Vandaag was het dan eindelijk zover....de SA-forumdag!! Het was in Scrapland in Amsterdam, dus voor mij lekker dichtbij. We waren totaal met 48 meiden dus het was een gezellige drukke boel. Er is veel gekletst, gesnoept, bingoooo en natuurlijk ook nog gescrapt. Janneke heeft nog een superleuke kaartenworksjopje gegeven. Dit is mijn uitwerking:

Uiteraard heb ik ook nog een paar aankoopjes gedaan. Heb superleuk papier van Sassafrass gekocht.Van de zomer zijn we naar Kabouterland geweest en daar past dit papier heel goed bij. Ben er superblij mee en ga er een leuk mini-album van maken. Ook nog leuke stempels gekocht, eyelets en lintjes!!
We kregen van Anita nog 2 leuke stempeltjes als cadeautje en een stapel papier van Scrapart. Echt leuk zeg! We hebben ook nog een enveloppenswap gedaan. Ik had de envelop met Nelleke geruild en dit is het lootje dat ik ermee gemaakt heb. Een halfje deze keer.

En iedereen had een cadeautje van 5 euro ingepakt. Als je naar huis ging kon je een cadeautje uit de tas grabbelen. Ik had deze leuke chipboard alfabet van ProvoCraft. Er staat alleen geen naam bij dus ik weet helaas niet wie ik moet bedanken.... maar in ieder geval bedankt!

7 opmerkingen:

yvon/stampidoe zei

ziet er echt egzellig uit was het natuurlijk ook veel pelzier met je aankopen die geweldig zijn

Frumpies world zei

Ow leuke foto's heb je gemaakt zeg...en je aankopen zien er superleuk uit. Het papier van je kaartje vond ik geweldig en het was gezellig met jou aan tafel, leuk je ontmoet te hebben!!!xxxWendy.

Tamara zei

aaah dat was het grote pakketje of niet?? was iig hartstikke leuk je te ontmoeten en idd misschien volgende keer wat meer geklets haha.. al heb ik niks af ;) xx Tamara

Riky zei

leuke foto's heb je gemaakt het was ook super leuk je te ontmoeten vandaag

groetjes Riky

Janneke zei

hihi die foto van mij ...

Maar ik vond het ook een gezellige dag, veel plezier met je aankopen :D

Hanneke zei

Ziet er allemaal super uit!! Gave aankopen heb je gedaan!

Irene zei

Leuke foto's zeg en wat hb je leuke spulletje gekocht.
Het was erg gezellig, volgend jaar weer?