vrijdag 31 oktober 2008

Birdiehouse....

Echt zo schattig vond ik het vogelhuisje van e dat ik er zelf mee aan de slag ben gegaan. Erg leuk om te maken en zoooo leuk. Misschien ga ik er nog meer maken om straks in de kerstboom te hangen..... Natuurlijk het papier Be Merry van MME gebruikt (worden jullie al moe van mij en mijn favoriete papierlijn?!)

8 opmerkingen:

Tamara zei

hij is lief :)

Marsha zei

wat een leuk vogelhuisje en de kaartjes uit je vorige bericht zijn ook weer erg leuk geworden ! ik word je 'verslaving' nog niet zat hoor ik deel 'm zelfs met je ;-) Ik ben vanmiddag even naar Hand(ig) Werk geweest om wat extra vellen Be Merry papier te halen voor mijn kerstkaartje en het die-cut vel heb ik ook maar meteen meegenomen. Ik ben ook van plan om een vogelhuisje te gaan maken met dit papier ;-)

Groetjes Marsha

Anja (scrappie) zei

Dat vogelhuisje is zo leuk heb toevallig net de template uitgeprint ga hem dus ook zeker maken en nee dat papier verveeld absoluut niet blijf het ook maar steeds gebruiken.

yvon/stampidoe zei

super vogelhuisje ne mooie kerstkaarten

Hanneke zei

Ziet er erg schattig uit!!

Je@net zei

Leuk geworden Claudia!!

Glennis zei

I hope you have a little bird nest inyour birdhouse.
Greetings from New zealand.

Marjan Oosting zei

Het is me niet echt duidelijk waar je de template van het vogelhuisje vandaan hebt. En ik vind hem ZO leuk! Kan je dat nog een keer aangeven op je blog of mij mailen? Dank je wel!

grtjs Marjan