zaterdag 26 juli 2008

Joepieeeee Cuttlebug gekocht!!!

Na een tijdje wikken en wegen heb ik gisteren een Cuttlebug gekocht (joepieeee). Is dat niet overdreven 2 machines? Ik heb namelijk al de Cricut. Maar van vele ook gelezen dat het een mooie combi is. En vooral dat je kan embossen, vilt en foam kan stansen. Gistermiddag even een paar aankoopjes gedaan bij Scraptacular en nog even geinformeerd naar de Cuttlebug. Ze had hem ook nog op voorraad. Wauw! Dat is helemaal leuk. Ik was met de kinderwagen met Sander dus hij ging onder in de kar. Grappig! Petra was er ook nog en heeft me even geholpen. Gisteravond in de tuin op de tafel even lekker met de CB gespeeld. Leuk hoor!!!! Ben als een klein kind zo blij.
Ook nog een paar andere aankopen gedaan. Een paar leuke vellen papier, parelbrads (jummie) en een aantal kleuren lint. Zo leuk met die stippels.... En ja, als je dan gelijk een CB mee naar huis kan nemen....dan ook maar een stans en embossing erbij kopen. De hartjesstans kreeg ik er nog bij.

6 opmerkingen:

yvon/stampidoe zei

veel pelzier met je cuttlebug

Martine zei

Super Claudia! Heel veel plezier met je cuttlebug! En leuke andere aankopen heb je ook nog gedaan zeg! Dat lint, jummie jummie!

Groetjes, Martine

marjan zei

Leuke spulletjes ,mooi papier:)
Veel plezier met je cuttlebug !!

Heidie zei

heel veel plezier met je aankopen.
groetjes Heidie

Petra zei

Het was gezellig in de winkel he? Ik vond het leuk om Sander eens in het echt te zien!
Je gaat geen spijt krijgen van je cuttlebug hoor! Zeker met de cricut is het een super combi!!
Gr Petra

Leontine zei

Hij is leuk hè? Ik heb de Big shot en kan echt niet zonder hem ook al heb ik de Cricut ook....!! Groetjes, Leontine