maandag 26 mei 2008

Grootste SWAP ooit !!!

Op first-swap-blog wordt de grootste SWAP ooit georganiseerd. Tenminste dat is wel het streven en zo aan het aantal aanmeldingen te zien gaat dat wel lukken. Dit was de oproep van Karin:

Ik wil graag de grootste SWAP ooit organiseren. Jullie houden allemaal van kaarten maken en andermans kaarten bekijken. Maar wat is er nou leuker dan een zo'n kaart uit bijvoorbeeld Engeland te ontvangen.
Dit is het idee: de komende week kun je je voor deze SWAP opgeven. Dit doe je door een berichtje achter te laten, of me even te mailen. Laat in het berichtje wel even je email-adres achter zodat ik later de datail door kan mailen.Het is dan de bedoeling dat je aan 2 mensen gekoppeld wordt. Voor deze mensen maak je dan een kaart en verstuurd deze dan naar hen. Adresgegevens van deze mensen zullen na volgende week via de mail volgen.

Heb je een leuk idee voor een thema voor deze SWAP dan hoor ik dat ook graag.Help me om deze SWAP te realiseren. Zouden jullie aub een link naar deze SWAP op jullie blog willen zetten, want ik kan onmogelijk iedereen persoonlijk benaderen. Ik hoop (samen met jullievhulp) op een heel groot deelnemersaantal .

xoxo Karin

Het lijkt me erg leuk en spannend tegelijk om mee te doen dus ik heb me opgegeven. Ben benieuwd aan wie ik gekoppeld wordt!

1 opmerking:

Frumpies world zei

Grappig, ik heb me er ook meteen voor opgegeven...lijkt me super om een kaart uit het buitenland te ontvangen. xxxWendy.