vrijdag 30 augustus 2013

Notitieboek gekocht

Hallo allemaal, we zijn weer terug van een heerlijke vakantie!! Dus het was even stil op mijn blog... Misschien hebben een aantal van jullie al gezien op de site van snail-mail dat ik daar een bericht had geschreven over de superleuke schoolspullen bij de Xenos. Nee, ik had niet verwacht dat ze daar schoolspullen verkopen en was dus heel blij dat ik het in hun foldertje zag staan. Het zijn verschillende lijnen in thema's vintage, post en vrolijk. Vooral de bureauaccessoires van de postlijn is heel gaaf om te gebruiken op je bureau om bijvoorbeeld al je slakkenpost in te bewaren.
Ik zag ook een memo- en notitieboek liggen. Was gelijk verliefd... kijk eens hoe leuk!! En dat niet alleen... hij is ook superhandig. Er zit een memoblok in, een pen en verschillende stickynotes. Maandag neem ik hem mee naar mijn werk om daar te gaan gebruiken. Dat is toch veel leuker dat zo'n saai schrijfblok?! En ook wel lekker vrolijk zo om te beginnen na mijn vakantie... Oja, en de prijs is ook nog eens leuk, namelijk € 2,99.


vrijdag 9 augustus 2013

Blogcandy bij Gèraldine Tibbe

Steeds vaker zie ik de artikelen van Stampin Up voorbij komen. En wat zijn ze mooi!! Nu ben ik op zoek gegaan naar een demonstatrice in de buurt en kwam zo terecht bij Gèraldine Tibbe
Graag wil ik de analoge catalogus in mijn bezit krijgen zodat ik lekker rustig kan bladeren, en er schijnt ook veel inspiratie in te staan dus dat is helemaal leuk.
Nu kwam ik ook op het blog van Gèraldine Tibbe en daar heeft ze een blogcandy. Voorwaarde is dat je onderstaande afbeelding op je blog deelt en dat doe ik van harte want ze heeft een prachtblog die ik gelijk ga volgen. Fijn weekend allemaal!!

Briefpapier snail-mail.nl

Zoals jullie weten doe ik sinds kort samen met Petra en Deirdre de website snail-mail.nl. En wat leuk is dat om te doen zeg. Zo kwam er gisteren verrassingspost van Deirdre die de website heeft opgericht. Zij heeft briefpapier van snail-mail.nl laten maken om te versturen voor leuke post. En daarbij ook nog eens leuke kaartjes om nog iets op te schrijven of mijn adres. Echt zooooo leuk!! Dit ga ik snel gebruiken want de pocket envelop ligt nog te wachten om als snailmail verstuurd te worden :) #elkedagpost #echtepost

donderdag 8 augustus 2013

Pocket Envelop

Gisteravond had ik zo'n zin om ff lekker te freubelen op mijn kamertje. En dat is gelukt. Ik heb een pocket envelop gemaakt. Met leuke en vrolijke kleurtjes... In de pockets heb ik sticky notes gedaan, een briefje en (staat niet op de foto) een zakje met confetti. Weer eens wat anders om als snailmail te versturen. Als sluiting heb ik zelf een rondjessluiting gemaakt. Ik vind hem heel leuk geworden en jullie?