donderdag 1 december 2011

Heerlijk aan de slag geweest

Zoooo ik ben al heerlijk aan de slag geweest met mij project life. Ik ben gewoon maar begonnen want ik weet dat als ik moet wachten tot het 2012 is ik er misschien niet meer aan ga beginnen. Ook wil ik mezelf niet vastleggen. Niet zo van je moet iedere week of je moet per jaar. Ik ben gestart en zie wel.... het wordt in ieder geval een mooi album, dat weet ik zeker. En ik heb er nu al zoveel lol in. Heb ook al genoeg ideeën die ik ga verwerken.
Tussen het slapen en stomen door (ja, zware griep zeg!) ben ik verder gegaan met de voorbereidingen. Dus printen, knippen, verzamelen en ordenen. En zie hier: dat ziet er toch al helemaal leuk uit?!


En ja, de postbode heeft 2 pakketjes gebracht. Dus heb al een begin kunnen maken met het album. Heb eerst een intro gemaakt van ons gezin en daarna al een aantal dagen van deze week vastgelegd. Ja, en daarbij ook verwerkt dat ik bezig ben met het project life :)


Bedankt voor je bezoekje, leuk als je een berichtje achter laat.

11 opmerkingen:

Peet zei

Wauw! Leuk om te beginnen met een soort intro pagina. Wil ik ook gaan doen. Ziet er echt super uit. :-)

NicoleJ zei

wat is dat papier van October Afternoon toch gaaf he!
Leuke eerste pagina's!

Tamara zei

wat staat die spulletjes leuk in dat kistje zo. En ook al een pagina klaar.Leuk zo'n intro, moet ik ook aan denken. Bedankt voor de tip.

Jackie zei

Wat een super begin !!
Echt geweldige pagina's, leuke lekker vrolijke papiertjes..
Ik kan niet wachten om te beginnen..

Chantal zei

Dat ziet er al goed uit!!!
ga je je hele album met dit papier doen of ga je verschillend papier gebruiken?

Succes !!!

Marjolein zei

Gaaf!!!!!
Ik ga zeer binnenkort ook beginnen :)

Claudia zei

Dit papier blijft favoriet en ik heb er nog genoeg van. ook van de andere vrolijk OA papierlijnen.

Verder ga ik ook de year-o-graphy gebruiken. Ik wissel het af anders vind ik het te saai worden. Het zullen wel veel harde, vrolijke kleuren zijn.

bedankt voor jullie leuke reacties!
Claudia ~ Scrapclaud

Miranda zei

Dat ziet er al helemaal super uit zeg!!!! Leuk papier!
Heerlijk zo bezig zijn he!
Succes en natuurlijk beterschap!

Ria zei

Dat ziet er super uit Claudia en wat heerlijk om zo met die photosleeves te werken. Je hebt dan allemaal aparte stukjes die toch bij elkaar horen zo en helemaal met dat leuke papier.

Loes zei

Jij bent inderdaad goed voorbereid, ziet er goed uit. Leuke papierlijn gebruik je. Je gemaakte pagina's zijn super. Nog twee vraagjes, waar heb je dat leuke bakje vandaan. En die kaartjes met maandag erop, zijn dat standaard kaartjes of is het een stempel?

Loes

Claudia zei

@Loes (kan niet op je blog komen) Dat houten bakje heb ik een keer bij de Xenos gekocht.... en de journalingkaartjes komen van het blog van Petra (Peet scrapt) http://peetscrapt.blogspot.com/

Bedankt allemaal voor jullie lieve en leuke reacties!!

groetjes, claudia ~ scrapclaud