vrijdag 25 november 2011

Daar ben ik weer!!! ~ Project Life

Hallo allemaal,
Zoals jullie kunnen zien ben ik er even tussenuit geweest. Enige zin of inspiratie om te scrappen was een tijdje ver te zoeken. Het komt waarschijnlijk omdat ik het heel druk had met van alles en nog wat en mijn energiepeil ook behoorlijk laag was. Dat lijkt nu beter te gaan....

Ik merk dat ik toch weer zin in het scrappen krijg. Om iets te doen, te maken, vast te leggen... zo kan ik weer heerlijk uren in tijdschriften neuzen, blogs lezen en kom ik langzaam aan weer terug op het SA-forum. En zowaar hier ook weer een berichtje op mijn blog :)

Project Life
Op het SA-forum was ik weer eens al die heerlijke verhalen en reacties van de enthousiaste scrappers aan het lezen tot ik bij het topic over project life kwam. Wat een enthousiaste verhalen zeg!! En wat LEUK!!! Dit is eigenlijk wel wat ik zoek. Had een tijdje terug al een soort 'dagboek' gekocht bij Happinez. Daarin schrijf ik zo af en toe een verhaal van wat ik meemaak, plak daar dingetjes in en schrijf mooie, grappige uitspraken van de kinderen in op.

Maar ja, na dit te hebben gezien ben ik volgens mij verkocht. En Petra, door jouw energieke, enthousiasme en vrolijkheid ben ik over de drempel... je moet even op haar site kijken en vooral ook lezen!!

Ik ga nu gauw even een paar pageprojectors bestellen en dan duik ik mijn scrapkamer weer eens in om te snuffelen in alle papierlijnen die ik nog heb liggen. En dan alvast papier op maat snijden, journalingcards printen en aan de slag ben ik.

Bedankt voor het lezen. En natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een berichtje achterlaat. Thanks!

1 opmerking:

Peet zei

Welkom terug! En wat ontzettend leuk dat je meedoet met Project Life! :-)

Lief dat je mij noemt in je stukje.