donderdag 30 september 2010

Zomervakantie geboekt

Ja je kan het maar vastgelegd hebben toch?! We hebben de zomervakantie geboekt en we gaan weer gelijk als de vakantie begint.... maandag 4 juli. Deze keer gaan we 2 weken en we gaan weer naar de Rabbit Hill (net als de voorgaande 2 jaren). Het is zo'n superpark en de kids vinden het helemaal geweldig dus waarom dan ook niet. Hierbij een kaartje uit de oude doos....
.

zondag 26 september 2010

Pure smaaksensatie!!


Gisteravond hadden we een diner waarvoor we uitgenodigd waren met een klant van David. We moesten pak 1 aan en verder wisten we niets. Het zou sjiek worden dus.....

We werden opgehaald en gingen richting Amsterdam. We kwamen aan bij hotel Okura en reden de parkeergarage in. Toen gingen we met de lift naar de 23e verdieping (!!!) waar het restaurant is gevestigd. Ongekend wat een uitzicht. Kijk maar even:

We hadden een 8 gangen diner met kaviaar, oester, kreeft, reerugfilet, truffels en nog veel meer. Alles zo opgemaakt dat het ware kunstwerkjes zijn. En alles echt sjiek de friemel. Een gerecht was chocolade en dan wel 70% pure chocolade, warm en koud :D Echt een ware sensatie voor je smaakpapillen.

Het was echt sjiek!! Beginnend met een glaasje champagne. En bijvoorbeeld vragen bij een glas water: wilt u bubbels of plat (?) En als je naar de wc ging werd er een schoon servet voor je neergelegd en stonden ze bij je stoel te wachten om hem aan te schuiven hihi

haha, ik vond het lachen en we hebben echt genoten!! Zou hier zelf nooit heen gaan omdat ik het gewoon zonde van mijn geld vind (een 8 gangen was € 135 per persoon!!)
Maar het was echt een belevenis en dan ook dat uitzicht over Amsterdam erbij, top~!

Beetje lang verhaal maar wilde het even met jullie delen.....

zaterdag 25 september 2010

Lootje Princess

Ooooh wat heerlijk. Ik heb weer eens een lootje gemaakt. Wat kan ik daar toch van genieten, pure ontspanning! Deze ging eigenlijk vanzelf.... zonder veel nadenken en schuiven is deze lay-out ontstaan.

Kerstkaartje

Jaja, een kerstkaartje gemaakt met de Jillibean Soup papiercollectie van vorig jaar. Ik vind hem nog helemaal geweldig. Vooral met dat vogeltje :) En het leuke is dat ik er nog best wat van heb liggen!

zaterdag 18 september 2010

Gek op elkaar!!

Het is zo leuk om te zien dat Sacha en Sander steeds meer spontaan elkaar een knuffel geven. Of tegen elkaar zeggen: jij bent mijn beste vriend! (*smelt*)
En deze foto is gisteren spontaan gemaakt. Sacha lag heerlijk op de bank tv te kijken toen Sander heerlijk boven op haar kwam liggen om te knuffelen. Ik zeg: blijven liggen! Mama moet even een foto maken!! Ha, is het niet een heerlijke foto?! Ik zeg dit wordt een canvasdoekje ;)

zondag 5 september 2010

En weer een aantal vlopjes

Ik ben weer heerlijk aan de slag gegaan en heb weer cadeau-envelopjes gemaakt. Heerlijk om te doen. Leuk ook om iedere keer te proberen er iets anders van te maken. Ik vind ze leuk geworden.