zondag 26 september 2010

Pure smaaksensatie!!


Gisteravond hadden we een diner waarvoor we uitgenodigd waren met een klant van David. We moesten pak 1 aan en verder wisten we niets. Het zou sjiek worden dus.....

We werden opgehaald en gingen richting Amsterdam. We kwamen aan bij hotel Okura en reden de parkeergarage in. Toen gingen we met de lift naar de 23e verdieping (!!!) waar het restaurant is gevestigd. Ongekend wat een uitzicht. Kijk maar even:

We hadden een 8 gangen diner met kaviaar, oester, kreeft, reerugfilet, truffels en nog veel meer. Alles zo opgemaakt dat het ware kunstwerkjes zijn. En alles echt sjiek de friemel. Een gerecht was chocolade en dan wel 70% pure chocolade, warm en koud :D Echt een ware sensatie voor je smaakpapillen.

Het was echt sjiek!! Beginnend met een glaasje champagne. En bijvoorbeeld vragen bij een glas water: wilt u bubbels of plat (?) En als je naar de wc ging werd er een schoon servet voor je neergelegd en stonden ze bij je stoel te wachten om hem aan te schuiven hihi

haha, ik vond het lachen en we hebben echt genoten!! Zou hier zelf nooit heen gaan omdat ik het gewoon zonde van mijn geld vind (een 8 gangen was € 135 per persoon!!)
Maar het was echt een belevenis en dan ook dat uitzicht over Amsterdam erbij, top~!

Beetje lang verhaal maar wilde het even met jullie delen.....

6 opmerkingen:

Astrid zei

Wauw! Dat klinkt wel helemaal super zeg! Zelf zou je het niet zo snel doen, dus des te leuker om het zo toch een keer mee te maken!

Je LO'tje hieronder is trouwens ook erg leuk!

Groetjes Astrid

Rieni zei

dat moet zeker een belevenis geweest zijn!!!

carlies zei

klinkt helemaal leuk en mooie foto
ook
Groetjes carla

Monique/bloem zei

Dat klinkt inderdaad helemaal leuk, lijkt me super om eens mee te maken!

bmartes zei

Wauw, dat lijkt me helemaal te gek! Vooral dat met die chocola spreekt me aan;-)
Groetjes,
Arja

Jol@nd@ zei

Wow!! Dat klinkt echt als een super leuke avond. Heel leuk om dat ook eens mee te maken!

Groetjes Jolanda