zaterdag 17 oktober 2009

Bekendmaking Fall designteamlid

Afgelopen week hebben we een oproep gedaan voor een nieuw seizoensdesignteamlid en wel voor het Falldesignteam. En wat hebben we veel reacties mogen ontvangen! Hierbij willen we iedereen die een inzending heeft gedaan heel erg bedanken voor alle mooie herfstcreaties en al jullie enthousiasme. Heel erg leuk om alle inzendingen te bekijken en al jullie reacties te lezen.

Helaas kunnen we maar één winnaar kiezen maar wees niet getreurd…. Ieder seizoen wordt een nieuw seizoensdesignteamlid gekozen. Dus je kan kans maken om designteamlid te worden van het winterdesignteam of van een ander seizoen.

Maar dan nu toch echt de bekendmaking van het designteamlid voor het herfstdesignteam. Het is geworden: YVON VAN HEUGTEN


Yvon had dit geweldige ‘autumn festival’ album ingestuurd. Ze heeft dit helemaal zelf ontworpen! Meer creaties van Yvon kan je op haar blog bekijken: http://stampidoe.blogspot.com/. Yvon ontvangt van ons een scrappakket waar ze heerlijk mee aan de slag gaat. Binnenkort kunnen jullie haar uitwerking zien op de site, ons blog en uiteraad in onze nieuwsbrief.


1 opmerking:

yvon/stampidoe zei

Hoi Claudia,

Super gaaf dat je mij gekozen hebt, ga natuurlijk wat leuks maken met de spullen die je me stuurt.

Ik heb ook een award op mijn blog voor je klaar staan