woensdag 7 december 2011

Project Life ~ traktaties gemaakt ~ geboorte neefje!!

Zooooo dat was me het dagje wel zeg!!! De hele dag in de zenuwen maar uiteindelijk kwam het verlossende telefoontje dat ons neefje Victor is geboren!!! Echt heel leuk en alles gezond. Nu wachten tot 4 januari want dan kunnen we hem real life zien. Ze wonen namelijk in Frankrijk en dan gaan we naar ze toe... kan niet wachten!!

Sander is bijna 4 jaar en vanmiddag heb ik de traktaties alvast klaargemaakt. Is voor op de peuterspeelzaal dus daar gaat hij afscheid nemen. Vrijdag gaat hij oefenen op de basisschool, ben benieuwd. Voor de juffen heb ik glazen potjes gevuld met Merci-chocolaatjes. Ik ben helemaal trots op mezelf dat ik gewoon een week van tevoren al klaar ben!!!! Heerlijk gevoel zeg.... hierbij de foto's van de traktatie.


 En dan ook nog aan mijn project life kunnen freubelen. Wat een heerlijke bezigheid. En kijk hier het resultaat:

donderdag 1 december 2011

Heerlijk aan de slag geweest

Zoooo ik ben al heerlijk aan de slag geweest met mij project life. Ik ben gewoon maar begonnen want ik weet dat als ik moet wachten tot het 2012 is ik er misschien niet meer aan ga beginnen. Ook wil ik mezelf niet vastleggen. Niet zo van je moet iedere week of je moet per jaar. Ik ben gestart en zie wel.... het wordt in ieder geval een mooi album, dat weet ik zeker. En ik heb er nu al zoveel lol in. Heb ook al genoeg ideeën die ik ga verwerken.
Tussen het slapen en stomen door (ja, zware griep zeg!) ben ik verder gegaan met de voorbereidingen. Dus printen, knippen, verzamelen en ordenen. En zie hier: dat ziet er toch al helemaal leuk uit?!


En ja, de postbode heeft 2 pakketjes gebracht. Dus heb al een begin kunnen maken met het album. Heb eerst een intro gemaakt van ons gezin en daarna al een aantal dagen van deze week vastgelegd. Ja, en daarbij ook verwerkt dat ik bezig ben met het project life :)


Bedankt voor je bezoekje, leuk als je een berichtje achter laat.