zaterdag 28 november 2009

Heerlijk weekendje weg geboekt!!

YES!!! We hebben een heerlijk weekendje weg geboekt!! Op 6 januari zijn we 15 jaar samen en gaan we gezellig met ons gezinnetje een weekendje weg. We gaan naar de Rabbit Hill vlakbij Apeldoorn (gaan we met de zomervakantie ook naar toe). Leuk voor de kinderen, herkenning van de vorige vakantie. We hebben dit keer een 6 persoons kinderbungalow. Lekker makkelijk en deze staan bij een speeltuin en aan de rand van het bos. We lopen dus zo het bos in... heerlijk!! Dus we gaan er even tussenuit, lekker als de sinterklaasdrukte, verjaardag van Sander en kerst/oud&nieuw geweest is.

dinsdag 17 november 2009

Kaartjes, kaartjes, kaartjes

Zoooo ik heb de afgelopen dagen een aantal kaartjes gemaakt. En dat terwijl ik ook nog een griepje heb (zoals zoveel mensen...) Mijn tante heeft een leuke sieraden winkel in Almere geopend (Ria's Style) waar ze ook woondecoratie verkoopt. Nu vroeg ze mij of ik mijn scrapkaarten in haar winkel wil verkopen... wat lief he!! En natuurlijk wil ik dat maar ja, ik wil wel wat diverse kaarten kunnen aanbieden en aangezien ik mijn tante zaterdag zie, is er werk aan de winkel hihi... hieronder zie je de kaarten die ik de afgelopen dagen heb gemaakt. En er volgen nog meer....


Bij deze kaarten heb ik nog gebruik gemaakt van bedels uit haar winkel, dat leek me wel leuk!!

maandag 9 november 2009

K3 concert


Gisteren was het dan eindelijk zover... we gingen naar het concert van K3!!! Het was in de Rai in Amsterdam dus lekker dichtbij. Vol spanning gingen we ernaar toe. Sacha had een kleurplaat van K3 gemaakt, opgerold en een mooie strik er omheen. Eenmaal toen de show was begonnen zat ze vol spanning te kijken en ze genoot volop! Heerlijk om je dochter zo te zien genieten... Toen de show bijna afgelopen was vroeg ik of ze haar kleurplaat nog wilde geven? Ze knikte van ja maar zei wel dat ik met haar mee moest. Tuurlijk deed ik dat want zo kon ik haar optillen. Aan het eind kwam karen richting ons en pakte als eerste een knuffeltje van een meisje naast ons en toen... jaaaaaa, ze pakte de kleurplaat van Sacha aan!!!! JIPPIEEEEEE Sacha gaf mij gelijk een hele dikke kus en een stevige omhelsing (SMELT)... duidelijk dus dat ze er heel gelukkig mee was. Kortom, we hebben genoten.