zaterdag 30 mei 2009

Give-a-way

Omdat Scrapclaud adverteert in de Creatief met foto's en ik nog een abonnement heb op de Creatief met foto's zijn er meerdere exemplaren op de deurmat gevallen.... dus het lijkt mij wel leuk om 1 exemplaar te verloten onder iedereen die een berichtje achterlaat (graag reactie op dit bericht) Om hem toch snel te kunnen versturen naar de winnaar kan je meedoen t/m dinsdag 2 juni. Woensdag maak ik de winnaar bekend en zal ik hem versturen.
Voor nu, allemaal een fijn pinksterweekend met heeeeeel veeeeel zon!!! geniet ervan.....

maandag 25 mei 2009

Sneak juni ~ Scrappen with a twist ~

Op het blog van Scrappen with a twist heb ik vandaag een sneak gezet voor de maand juni. Er staat ook al een sneak op van Rieni. Dat ziet er veelbelovend uit. Nog een week en dan staan alle scrapcreaties weer in volle glorie op het blog. Hou het dus in de gaten... hierbij mijn sneak en natuurlijk ook even op het blog kijken voor de sneak van Rieni.

Nieuw bloggadget

Hebben jullie heb al gezien in mijn rechtermenu??? Ik heb een nieuw gadget aan mijn blog toegevoegd.... en wel een radio!! Je kan kiezen uit de leukste radiozenders. Als je op -/+ klikt dan kan je andere zenders kiezen. Ik vind hem helemaal leuk en kan nu makkelijk radio luisteren en snel overschakelen naar een andere zender.... *LOL*
We hebben trouwens heerlijk pannenkoeken gegeten, was weer jummie jummie. Helaas heb ik er geen foto's van gemaakt maar jullie kunnen je voorstellen dat de kids helemaal happy waren.

CardPatterns Sketch 16

Tijd voor mezelf.... dus tijd om te scrappen!! Maar ik heb eerst nog even van het zonnetje genoten hoor. En dat was maar goed ook want het is aardig bewolkt geworden. De temperatuur is nog heerlijk dus dat wordt weer buiten eten. En wat eten wij vandaag???? YES Pannenkoeken... jummie. Gezellig buiten op de bakplaat. Dus maar hopen dat het voorlopig nog even niet gaat regenen.
Ik ben aan de slag gegaan met de sketch van het CP blog. Ik heb gebruik gemaakt van de papierlijn Enchanting van Pink Paislee, gecombineerd met het nieuwe papier van October Afternoon- Cherry Hill. Fijne avond allemaal en geniet nog van het heerlijke weer!!

zondag 24 mei 2009

Lay-out Follow your dreams

Vorige week ben ik heerlijk aan de slag gegaan met het nieuwe papier van Pink Paislee. Het is de Enchanting papierlijn met bijpassende embellishments, zoals de chipboardfiguren, chipboardstickers en rub-ons. Maar de bloem van stof vind ik eigenlijk nog wel de eyecatcher!! De kleuren van deze papierlijn vind ik helemaal super.... daar zullen nog meer scrapcreaties mee gemaakt worden *LOL*

dinsdag 19 mei 2009

2S4U ~ Laura's Sketch26

Vandaag had ik even tijd voor mezelf en heb de sketch van het 2 Sketches for You blog uitgewerkt. Ik heb gebruik gemaakt van een clearcard van ShortCuts en de nieuwe papierlijn Enchanting van Pink Paislee. Die vind ik helemaal gaaf.

2S4U ~ Ultimate Card Showdown

Hebben jullie het al gelezen op het blog van 2 Sketches 4 You ?!! Dit is echt supergaaf en zeker waard om in de gaten te houden. Op 1 juni vieren ze hun 1-jarig bestaan en wel met een hele gave wedstrijd waarbij een scrappakket t.w.v. $500,-- te winnen is. Op hun blog staat het prijzenpakket en dat is om te kwijlen.... Check het 2S4U blog voor alle informatie.

zaterdag 16 mei 2009

Double Dutch ~ Clearcard

De opdracht van de challenge op het Double Dutch blog is om een doorzichtige kaart te maken. Deze kaart is gemaakt voor het zoontje van onze vrienden... en hij wordt.... 4 jaar!! Bijzondere leeftijd als ze zo voor het eerst naar de basisschool gaan. Waar blijft de tijd?!

Ik heb gebruik gemaakt van een transparante sheet en papier van Sassafras... errug leuk en stoer zo met die robots. Bedankt weer voor het kijken!

zondag 10 mei 2009

Sketchy Sunday - True love

Vandaag voor het eerst meegedaan met de Sketchy Sunday op het SA-forum (schaam). Ik kijk altijd bij de sketchy sunday en zie dan altijd leuke sketches staan en super uitwerkingen daarvan maar op de 1 of andere manier is het er nooit van gekomen en is vandaag dus my first sketchy sunday... Best grappig toch?! Hierbij de sketch met mijn uitwerking. Deze fotos zijn dus al van 5 jaar geleden en nu pas heb ik er een lay-out van gescrapt. Het zijn mijn broer en schoonzus. Ik vind het resultaat errug leuk geworden.

zaterdag 9 mei 2009

Zomaar een kaartje....

Zomaar een kaartje gemaakt. Geen sketch of andere aanleiding... ik ben heerlijk aan de gang gegaan en dit is het resultaat. Ik vind hem erg leuk geworden.

CPS Sketch114

Mijn kaartje naar aanleiding van de sketch op het CPS blog. En tsja, welk papier heb ik gebruikt??? LOL

zaterdag 2 mei 2009

CP Sketch 13

Zo ik had weer zin om te scrappen. Weer het papier van Jillibean Soup gebruikt en de uitwerking van sketch 13 van Card Patterns gemaakt. Hierbij mijn kaartje. Ik vind hem een beetje simpel maar wel leuk.