zaterdag 31 mei 2008

Dare G3 SA forum

Op het SA forum wordt regelmatig een Dare geplaatst. Deze keer doe ik voor het eerst mee. De uitdaging was een LO van Christiane Mueller (bovenste foto-Best B-day). Ik vond hem erg leuk en ben gelijk aan de slag gegaan. Dit is mijn resultaat (onderste foto-My sweet girl).

Thank you award ontvangen

Ik en vele anderen doen mee met de grootste SWAP ooit! Er zijn 85 aanmeldingen en het leuke hiervan is dat deze uit verschillende landen komen: Engeland, Frankrijk, Amerika, Australie, Canada, Puorto Rico, Nieuw Zeeland, Maleisie en natuurlijk Nederland. Om iedereen te bedanken die hieraan meedoet stuurde Karin de 'Thank you award'.

vrijdag 30 mei 2008

SA wedstrijd mei/juni

Dit is mijn inzending voor de wedstrijd van het SA forum voor mei/juni. Voor het eerst dat ik met de wedstrijd mee doen. De opdracht luidde: maak een LO waarbij de titel alleen uit cijfers bestaat! Dat vond ik een hele uitdaging. Ik wilde geen datum nemen maar iets origineels. En dat is wel gelukt al zeg ik het zelf. Ik heb het getal 1166 als titel genomen. Zoveel knopen zaten er in de pot op de make&takedag van Scraptacular. Je kon raden hoeveel er in de pot zaten. Ik gokte op 1200 en zat er maar liefst 34 stuks naast!! Ik zat het dichtste bij van iedereen en had een album gewonnen. Ik vond het een lootje waard!

Lootje van 9e fotoswap ontvangen

Gisteren lag er een verrassing op de deurmat. Het lootje van Ramona die ze voor mij heeft gemaakt. Dit was voor de 9e fotoswap van het Scrappers Anonimous forum. Hij is hartstikke leuk geworden Ramona! Bedankt!

En de winnaar is....

.....MARLIES !!! Marlies heeft de verloting gewonnen en ze krijgt van mij de nieuwste CMF van juni/juli in de bus. Marlies mail je adres even naar scrapclaud@gmail.com dan stuur ik het blad zo snel mogelijk naar je toe.

Iedereen bedankt voor het meedoen. Heel erg leuk om zoveel reacties te ontvangen! Jammer als je niet gewonnen hebt maar wie weet een volgende keer als ik weer eens een actie doe.

donderdag 29 mei 2008

Mijn eerste halfje-You are so cute

De opdracht voor de tweede wedstrijd van Scrap-with-a-twist was een lootje maken met je lievelingskleuren in de maat 6x12 inch. Een halfje dus.... Dit was gelijk de doorslag om mijn eerste halfje te maken. Ik heb de wedstrijd niet gewonnen maar vond het erg leuk om een halfje te maken en ben dan ook blij met het resultaat!

dinsdag 27 mei 2008

Laat een berichtje achter en wie weet.....

...stuur ik het nieuwste Creatief met Fotos magazine van juni/juli naar je toe!!!

Ik kwam vandaag thuis en zag dat het nieuwe magazine op de deurmat lag(verrassing!!). En niet 1 maar zelfs twee!! Ik heb ze gebeld en het was een foutje maar ik mocht die tweede ook houden. Dus toen bedacht ik dat het wel leuk was om deze te gaan verloten via mijn blog. Dus wil jij ook kans maken om het nieuwste nummer te ontvangen? Laat dan een berichtje achter! Je kan meedoen t/m 29 mei. Op 30 mei zal ik een winnaar trekken!

maandag 26 mei 2008

Grootste SWAP ooit !!!

Op first-swap-blog wordt de grootste SWAP ooit georganiseerd. Tenminste dat is wel het streven en zo aan het aantal aanmeldingen te zien gaat dat wel lukken. Dit was de oproep van Karin:

Ik wil graag de grootste SWAP ooit organiseren. Jullie houden allemaal van kaarten maken en andermans kaarten bekijken. Maar wat is er nou leuker dan een zo'n kaart uit bijvoorbeeld Engeland te ontvangen.
Dit is het idee: de komende week kun je je voor deze SWAP opgeven. Dit doe je door een berichtje achter te laten, of me even te mailen. Laat in het berichtje wel even je email-adres achter zodat ik later de datail door kan mailen.Het is dan de bedoeling dat je aan 2 mensen gekoppeld wordt. Voor deze mensen maak je dan een kaart en verstuurd deze dan naar hen. Adresgegevens van deze mensen zullen na volgende week via de mail volgen.

Heb je een leuk idee voor een thema voor deze SWAP dan hoor ik dat ook graag.Help me om deze SWAP te realiseren. Zouden jullie aub een link naar deze SWAP op jullie blog willen zetten, want ik kan onmogelijk iedereen persoonlijk benaderen. Ik hoop (samen met jullievhulp) op een heel groot deelnemersaantal .

xoxo Karin

Het lijkt me erg leuk en spannend tegelijk om mee te doen dus ik heb me opgegeven. Ben benieuwd aan wie ik gekoppeld wordt!

zaterdag 24 mei 2008

Sneak 9e fotoswap SA forum

Vorige fotoswap deed ik voor het eerst mee. Omdat ik het zo leuk vond heb ik nu weer meegedaan. Ik ben aan Ramona gekoppeld en heb van haar een foto ontvangen. Vandaag het lootje gemaakt. Hier een sneak want Ramona heeft hem nog niet ontvangen.

donderdag 22 mei 2008

DOMkaartjes bijgewerkt

Maar nog niet helemaal.....ik heb er weer drie gemaakt en ik wil eigenlijk weer bij zijn. Maar het is me nog niet helemaal gelukt. Maar hier de kaartjes van week 17,18 en 19.

kaartjes gemaakt

Even twee kaartjes gemaakt....ik vind ze erg leuk geworden. Dat papier werkt wel erg makkelijk voor een verjaardagskaartje.

Cards Only en een paar aankoopjes


Had even geen tijd een berichtje te plaatsen. Maar hier dan een up-date...Vorige week viel dan eindelijk (al viel dat wel mee) het nieuwe scrapkaartentijdschrift op de mat. Als je een abonnement had genomen zou er een kadootje bij zitten. Ik had geen idee wat ik daarvan moest verwachten.... En wat schetst mijn verbazing toen ik de envelop openmaakte....Supergave stempels cadeau!!! Echt helemaal leuk! En dat tijdschrift....ook superrrrrr.

En nog een paar aankoopjes gedaan. Ik was eens bij de naaigarenwinkel hier in het dorp geweest....wat veel lint zeg! Al heb ik maar twee stukjes meegenomen, kon geen keuze maken eigenlijk. Knoopjesprijzen viel wel tegen.... dat kan je beter in de scrapwinkel kopen. En ik heb nog mooie knopspelden gekocht. Zijn ze niet super?! Daarna nog even naar Scraptacular. Ik wilde wat info over de Cuttlebug / Bigshot maar er was een workshop dus ik dacht dat komt wel een andere keer. De nieuwe glitterthickers kon alleen niet laten hangen....

donderdag 15 mei 2008

Kaartjes met nieuwe Magnoliastempel

Deze stempel kreeg ik gisteren met de post. Had hem al een tijdje geleden besteld, is van de nieuwe Shabby Chic Collectie van Magnolia. Inmiddels is er alweer een nieuwe collectie waarvan ik de vogelstempel heb besteld :) maar daar zal ik nog even op moeten wachten. Nu gelijk met de stempel van Edwin aan de slag gegaan en twee leuke kaartjes gemaakt. De oranjekaart vind ik persoonlijk wat minder maar door die letterstickertjes vind ik hem toch wel leuk geworden.
Bij Paper&Pictures was zaterdag 10 mei een signeerdag van het boek Scrapcards 2. Omdat ik het eerste boek al heel leuk vond wilde ik zeker het tweede boek ook in bezit krijgen. Ik had het bij paper&pictures besteld en gevraagd of ze deze ook konden signeren. Ik woon er te ver vandaan om daarvoor even heen te rijden. Gisteren met de post ontving ik het boek inclusief alle namen van de kaartenmaaksters. Hartstikke leuk. Ook had ik rose thickers besteld en de mayaroad people chipboard. Jummie, jummie!!!

zondag 4 mei 2008

Kaartenset Royalfiesta


Zo was er tijdens de Royalfiesta (lees vorig bericht) ook de cardset als project. Nu heb ik twee kaartjes gemaakt, maar er waren wel 12 voorbeelden. De andere zal ik denk nog wel eens maken maar dan een andere keer. Het is nu heerlijk weer om lekker van te genieten.

zaterdag 3 mei 2008

Scraplift tijdens Royal Fiesta


Vandaag meegedaan met de Royal Fiesta van Royallemon. Diverse wedstrijdjes, foto-opdrachten en workshopjes werden gedaan. Je kon je hier (tegen een kleine vergoeding) voor opgeven. Altijd leuk natuurlijk. Alleen met dit mooie weer en kids thuis komt het er niet van de hele dag achter de computer of scraptafel te zitten. Ik heb dus net m'n eerst projectje af....de scraplift. Ik vind hem erg leuk geworden. En jullie?

Een paar aankoopjes....


Gistermiddag even bij Scraptacular geweest want ik zag in de webwinkel dat de chipboard alfabets van Scenic Route er weer zijn. En die vind ik jummie.... dus gelijk maar even langs. En gelijk ook nog een potje verf, stukje lint en een paar bloemen gekocht.