vrijdag 25 april 2008

Mini album kleinkinderen



Voor m'n moeder heb ik een leuk mini-album gemaakt met foto's van haar kleinkinderen. Ik geef dit met moederdag. De foto's zitten in insteekhoesjes dus ze kunnen vervangen worden naarmate de kindertjes groot worden.

Explosionbox




Gisteravond heb ik meegedaan met het project van de Scrappydoctor op het forum van Scrapland. Het project was een explosionbox. Dat is een box dat als je de deksel optilt de hele box openklapt. Je ziet dan verschillende foto's. Het zijn drie lagen op elkaar. In het midden is nog een mini-explosionbox gemaakt. Deze box geef ik aan m'n schoomoeder met moederdag. Ik vind hem helemaal jummie en weet zeker dat ik er hier meer van ga maken. Al was het best wel veel werk, het resultaat mag er zeker wezen.

donderdag 24 april 2008

Kaartje 'Happy Birthday to you' gemaakt


Weer eens een kaartje gemaakt. Hij is vrij simpel en was dus snel klaar...had ik gewoon even zin in. Ik vind hem wel leuk...lekker vrolijk zo met die kleurtjes.

vrijdag 18 april 2008

DOM15 Things I love



Ik had nog een week in te halen....vandaag heb ik opdracht 15 gemaakt. De opdracht was Things I love...... Nu ben ik weer helemaal bij en klaar voor de nieuwe opdracht die morgen weer bekend wordt gemaakt.

woensdag 16 april 2008

SWAP van Anita ontvangen

Voor het eerst heb ik meegedaan met een SWAP. Deze is via het forum Scrappers Anonimous. Ik was gekoppeld aan Anita. De opdracht was om een 20x20 LO te maken met een foto die je van de ander toegestuurd kreeg. De bovenste foto is het lootje dat ik van Anita heb ontvangen(Got the egg but...where's the bunny?). De onderste heb ik voor Anita gemaakt (friends).

dinsdag 15 april 2008

DOM week 16 Natuur



Deze was voor mij niet zo moeilijk. Alhoewel.....welke foto moet ik nou kiezen. Ik heb maar een foto genomen van een waterval. Dat vind ik ook altijd een hele mooie plek in de natuur. Maar zoals ik op het kaartje schrijf vind ik een bos met grote beuken of eikenbomen de mooiste plek in de natuur (kon daar alleen even geen foto van vinden)

maandag 14 april 2008

100% Boy


Vanavond heerlijk met mn nieuwe aankopen gescrapt. Het papier van Crate Paper (en emblissements) is echt heel leuk. Die pins vind ik echt super....Ik vind de lay-out helemaal geslaagd. De kleuren op de foto passen goed bij het papier. Toch wel leuk om nu ook met jongens dingen te scrappen. Weer eens wat anders dan bloemen en rose (vind ik ook wel erg leuk hoor)

Aantal knopen goed geraden!


Zoals ik al eerder schreef kon je zaterdag tijdens de make&take dag van Scraptacular het aantal knopen in de pot raden. Ik had gedacht dat er 1200 in zaten. En wat denk je?! Ik zat er het dichtste bij! Er zaten 1166 knopen in de pot. Als cadeau mag ik een album uitzoeken van Make Me. Echt helemaal leuk! Bedankt Scraptacular.

zaterdag 12 april 2008

Blog aangepast

Zoals jullie zien is mijn blog aangepast. De kleuren die ik eerst had vond ik niet zo bij mij passen. Ik hou meer van de vrolijke kleurtjes. Dat is wel gelukt denk ik. Ook de banner heb ik zelf gemaakt en daar ben ik wel blij mee.

Make&take dag bij Scraptacular



Vanmiddag bij de make&take dag van Scraptacular geweest. Een heel leuk miniboekje gemaakt met tags erin. Er zijn weer heel veel nieuwe spullen binnengekomen en ojee wat jummie zeg! Ik kon dus niet laten om wat van dat moois te kopen. Ik vind de pins helemaal gaaf en ook de overlays zijn mooi. Bij mijn aankopen kreeg ik zelfs de alfabet rub-ons cadeau. Dat is helemaal leuk. Er stond ook een grote pot met knoopjes op de toonbank en daarvan moest je het aantal raden. Volgens mij zijn het er heel veel....ik heb 1200 stuks ingevuld. Ben benieuwd of ik een beetje in de buurt zit. Even hun blog in de gaten houden...

vrijdag 11 april 2008

Ally's Flowerbox


Gisteravond bij Scraptacular de workshop Ally's Box gedaan. Het was uiteraard weer heel gezellig en we hebben met de papierlijn Ally's wonderland van SEI een leuke box gemaakt. Daarbij een leuk klein miniboekje met fotos. Hij is helemaal leuk om te zien en deze ga ik zeker nog eens maken.

zaterdag 5 april 2008

Twee kaartjes en lootje gemaakt



Vanmiddag heb ik twee kaartjes gemaakt met het papier Noteworthy van Making Memories. Wat een gaaf papier is dat toch. Ik ben wel tevreden met het resultaat. Het lootje kan ik niet laten zien want die is voor de april Sketch Challenge van Scrapland.

woensdag 2 april 2008

Helaas....niet gewonnen.


De opdracht voor de wedstrijd van CreatiefScrapwork voor de maand maart was maak een LO maar gebruik geen designpapier! Ik vond het een leuke opdracht en ben aan de slag gegaan met een mask, verf, doodling en bloemen en dit is het resultaat. Ik vind hem erg leuk geworden maar helaas heb ik de wedstrijd niet gewonnen.

Deck of Me nummer 13 en 14 gemaakt



Ik ben gewoon nog steeds helemaal bij met mn weekkaartjes voor de Deck of Me. Het is ook een voornemen van me om bij te blijven, dat is ook wel zo leuk. Dan is het lekker spannend om op zaterdag weer te kijken wat de nieuwe weekopdracht is. Ik moet alleen nog even bedenken waar ik ze in op ga bergen. Het zijn nu 14 kaartjes en het is al best een hele stapel! Het worden en natuurlijk 52 dus ik kijk het nog even aan. Misschien is het verstandiger om het later pas te gaan maken maar ik denk aan een koffertje..... Hier mijn kaartjes voor week 13 (my best friend) en week14 (color).

Baal, baal, baal......

Ik heb zo verschrikkelijk gebaald! Had ik dus een kaartje gewonnen voor Rijswijk....oppas geregeld.....wordt ik afgelopen donderdag toch ziek!! Echt beroerd gewoon. Ik heb me in tijden niet zo beroerd gevoeld. Dus....ik ben niet naar Rijswijk geweest. Echt balen!!